Tarieven die betaalbaar zijn

Supervisie dient tarieven te hebben die volgens mij betaalbaar zijn. Om die reden zijn mijn tarieven concurrerend. Dit geldt uiteraard ook voor teamcoaching, maar omdat de kosten hiervan afhankelijk is van allerlei variabele, worden deze inzichtelijk gemaakt via een vrijblijvende offerte.

supervisie– / coachsessie 105,00*)
teamcoachingop aanvraag
avondtoeslag (na 18:00 uur) 30,00*)
Ervaringsgerichte intervisiemodel 2.082,64**
(prijs per trainingsgroep)
reiskosten 0,54 p/km
*) incl 21% btw**) excl 21% btw
Supervisie en coaching is bij Peter Vergeer betaalbaar

Korting op de tarieven

Supervisanten of (individuele) coachee die het begeleidingstraject zelf betalen en lid zijn van een beroepsvereniging (bijvoorbeeld BPSW en SKJ) krijgen 10% korting op het gehele traject.

Tips

Ondanks dat de tarieven concurrerend zijn, begrijp ik ook dat het voor het individu een hoop geld kan zijn. Daarom geef ik een aantal tips om de kosten te drukken.

Als je met meerdere mensen tegelijk supervisie groepssupervisie volgt, kan je voor de prijs van één sessie, meerdere begeleidingsuren noteren. Stel dat je met 2 andere groepssupervisie volgt, dan betaal je 105 euro, maar krijg je drie uur aan supervisie-uren bijgeschreven.

Veel organisaties bouwen voor hun werknemers een individuele opleidingsbudget op. Vraag aan je leidinggevende na of jouw organisatie ook een individuele opleidingsbudget kent. Als dit zo is, kan je deze aanspreken voor voor jouw supervisietraject.