top of page

VERZUIMCOACHING

"Be strong enough to stand alone, smart enough to know when you need help, and brave enough to ask for it."

Vrouw op Vensterbank

Mensen brengen veel tijd door met werken. Daarom zou werken leuk moeten zijn. Helaas geldt dit niet voor veel mensen. Conflicten met leidinggevenden, burn-out, eentonig werk, gemiste promotiekansen; het zijn zomaar een paar voorbeelden van de problemen waar medewerkers mee te maken kunnen krijgen en die leiden tot uitval. ​

Als medewerkers uitvallen komt er veel op hen af. Het is een zeer emotioneel gebeuren. Er is vaak sprake van gevoelens van verlies, twijfel, loyaliteit en boosheid; en dat allemaal tegelijk. En binnen deze rollercoaster aan emoties moeten er gesprekken komen met de leidinggevende en de bedrijfsarts die gericht zijn op terugkeer. En medewerkers willen dat ook, maar voelen zich in het begin nog helemaal niet capabel om dit te doen. Daar start coaching. 

Verzuimcoaching is een vorm van coaching, maar mag ook therapie genoemd worden. De grens tussen coaching en therapie is niet altijd zo duidelijk. Belangrijker is dat het voor je helpt. 

Wat goed is om te weten is dat je direct terecht kan. Er zijn geen wachtlijsten.

Vergoeding

Of de begeleiding door jezelf of door het bedrijf wordt betaald, de kosten blijven hetzelfde. Indien je de kosten zelf betaald, kan je deze declareren bij de aanvullende zorgverzekering. Indien de organisatie of bedrijf de kosten betaald, kan eventueel een offerte opgesteld worden.

bottom of page